3

ILLUUSIOSHOW

Vauhtia, jännitystä, kauniita tanssijattaria ja komea illusionisti! Illuusiolla tarkoitetaan isoa ja näyttävää ohjelmanumeroa. Henri toteuttaa Suomen mittakaavassa ennennäkemättömiä ja visuaalisesti upeita, suuria illuusioita.

Viihdettä suuren maailman tyyliin

Illuusioita on mahdollista esittää osissa tai useamman illuusion yhtenäisenä showna. Halutessanne showhun voi lisätä pyroefektit, jotka on suunniteltu yksilöidysti ohjelmanumeroita varten, lisäämään niiden näyttävyyttä.
Taikuri ja illusionisti Henri Kemppainen on kaikessa taikuudessaan tosi ammattilainen ja ottaa huomioon tilaisuuden luonteen sekä kohderyhmän suunnitellessaan mitä taikoja tilaisuudessa tekee. Hänen kanssaan yhteistyö sujuu mainiosti humoristinen pilke silmäkulmassa.
Jarmo Seppälä / Orion Oyj

Ohjelma tilaisuuden mukaan

Illuusio-ohjelmanumero voidaan räätälöidä myös asiakkaan ja tilaisuuden mukaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi juontajan tai toimitusjohtajan taikominen tyhjästä lavalle?
 • Henri ei pelkästään ole loistava taikuri, vaan erittäin hyvän tilannetajun omaava humoristinen esiintyjä. Suosittelen erityisesti lähitaikuuden saralla mm. yritystapahtumiin. Tällaisia Suomi tarvitsee!
  Tim Haupt / Service Manager / CGI Suomi Oyj
 • Kiitos upeasta showsta yrittäjägaalassamme 4.11.2017. Ei mitään perinteistä narutemppuilua. Olet täysin next level!
  Heidi Puikko / Järjestöpäällikkö / Keski-Pohjanmaan Yrittäjät

  Tehdään tapahtumastasi unohtumaton!

  *Vaaditut kentät

  WordPress Lightbox