2

Stand-up -taikuus

Stand Up -taikuudessa yhdistyvät käsittämätön taikuus ja huumori, joka ei jätä ketään kylmäksi. Se on koko yleisölle kerralla tapahtuva esitys joko lavalta tai lattiatasosta, riippuen tilaisuuden puitteista.

Lavan täydeltä energiaa

Paras lopputulos ihmisten viihtyvyyttä ja kokonaisuutta ajatellen saavutetaan yhdistämällä Stand Up- ja Close Up -taikuus.
 • Meillä oli n. 100 henkilön iltatilaisuus jossa Henri toimitti niin juontotehtävät kuin esitti taikurin taitojansa. Hänen ammattimainen otteensa näkyi ensi tapaamisesta lähtien ja sama ote jatkui läpi tilaisuuden! Henri otti luontevasti yleisön haltuun ja sai esiintyessään täyden huomion.
  Taija Koskinen / YIT Rakennus Oy, Asuntorakentaminen
 • Iso Kiitos sinulle Henri toimiessasi Illan Isäntänämme sekä esiintymisestäsi virastomme 15 v  juhlissa. Olit todella mainio, taitava ja hauska ja lisäksi osasit hyvin lukea tilanteita ja ihmisiä. Showssasi yhdistyivät mukaansa tempaavasti huumori ja taikuus. Sinun hoitaessa taitavasti Illan Isän tehtävät, saimme kaikki keskittyä itse ”juhlintaan.” Suosittelen lämpimästi. Kerrassaan mukava ja arvoituksellinen ilta. . . :)
  Nina Jääskeläinen / Oikeusrekisterikeskus

  Tehdään tapahtumastasi unohtumaton!

  *Vaaditut kentät

  WordPress Lightbox