4

Messutaikuus

Messuilla suurin haaste on erottua joukosta ja saada ihmiset kiinnostumaan messuosastosta. Taikuri auttaa teitä saamaan lisää asiakkaita, luomaan positiivista mielikuvaa yrityksestänne ja menestymään!
Henri, kiitokset todella ammattitaitoisesti hoidetusta Finnmetko-messuesiintymisestä. Hoidit kaikki erilaiset asiakkaat ja tilanteet vähääkään epäröimättä ja osastolla kävijoiden kommentit olivat ainoastaan positiivisia. Voin todella suositella sinun palvelujasi myös tällaisessa ulkomessutapahtumassa.
Jari Hämäläinen / Hydrosystem Oy

Miksi taikuri messuosastolle?

Vuosien messukokemuksella Henri tuo messuosastolle lisää asiakkaita ja palvelee heitä ammattitaitoisesti ja rennosti. Messuvieraat saavat nauraa, ja heille tarjoillaan henkilökohtaisesti huippuviihdyttävää ja hämmästyttävää ohjelmaa lähietäisyydeltä. Henrin humoristinen esiintyminen murtaa jään asiakkaiden keskuudessa ja herättää iloista keskustelua. Ohjelmaa seuraavat ihmiset houkuttelevat käytäviltä lisää ihmisiä osastolle.

Unohtumatonta ohjelmaa

Useamman päivän esiintymisellä tavoitetaan jopa satoja ihmisiä henkilökohtaisesti. Kokemus säilyy ihmisten mielessä pitkään ja auttaa muistamaan teidät yrityksenä.
Henri oli mukanamme Kongressi -messuilla Meeting Oulun osastolla. Rento mutta asiallinen tyyli taikatemppujen kera toimi tilanteessa kuin tilanteessa erittäin hyvin! Henri oli kyllä suuri plussa osastollamme ja varmasti Meeting Oulun osasto jäi monen vierailijan mieleen. Olimme erittäin tyytyväisiä hänen tekemäänsä työhön. Suosittelemme Henriä erittäin lämpimästi, erityisesti jos haluatte jotain mieleenpainuvaa ja erilaista mihin tahansa tapahtumaan.
Meeting Oulu

    Tehdään tapahtumastasi unohtumaton!

    *Vaaditut kentät

    WordPress Lightbox