1

Lähitaikuus

Lähitaikuus antaa vieraillesi mahdollisuuden kokea huippuviihdettä aivan silmien edessä. He pääsevät itse osallistumaan taikuuden synnyttämiseen ja taika tapahtuu heidän omassa kädessään. Henri on erikoistunut lähitaikuuteen ja hionut taitojaan aina Las Vegasissa asti.
Mitä silmät saavat todistaa, sitä järki ei pysty selittämään. Lähitaikuus saa yleisön totaalisesti repeilemään, parasta hyvän tuulen viihdettä vuosikausiin!

Kohtaaminen, joka muistetaan

Onnistunut taikuuden ihme saa aikaan yhteistä voitontunnetta ja riemua ympärillä olevien ihmisten kesken ja palkitaan aina spontaaneilla aplodeilla. Asiakkaat saavat myös useimmissa ohjelmanumeroissa muistoksi esineen, jolla taikuus on tapahtunut, esimerkiksi pelikortin nimikirjoituksella.
Tapasin Henrin Oulussa enkä tiennyt mitään close up -taikuudesta. Henri kertoi, että se on taikuutta lähes tappietäisyydeltä. Leukahan siinä tuli kipeäksi... joka loksahti auki hämmästyksestä!
Jaajo Linnonmaa / Radio Suomi Pop

Ohjelmaa pöytiin tarjoiltuna

Lähitaikuus sopii loistavasti toimitilojen avajaisiin, cocktail-tilaisuuksiin, projektien päättäjäisiin, kesäjuhliin, teemabileisiin, rennompiin iltajuhliin ja pikkujouluihin. 

Close Up Show – suosittu lähitaikuus-show pienelle yritysporukalle

Taikuutta aivan silmien edessä! Close Up Show sopii pienille ryhmille (5–20 ihmistä), olipa kyseessä sitten intiimimpi asiakastilaisuus tai henkilökunnan illanvietto. Esitys toteutetaan yhdessä vieraiden kanssa, mikä tekee showsta mieleenpainuvan elämyksen!
 • Henri Kemppainen oli esiintymässä asiakasyrityksemme sisäisessä KickOffissa. Jo ennen tapahtumaa yhteistyö Henrin kanssa sujui erittäin hyvin, huomasi että hän todella paneutuu jokaiseen tilaisuuteen ja asiakkaaseen eikä tee vain keikkoja liukuhihnalta. Paikan päällä Henri voitti rempseällä ja iloisella olemuksellaan asiakkaat nopeasti puolellensa  ja loppuillasta suurin tungos olikin hänen ympärillään - ei ruokapöydässä kuten usein käy. :)
  Kaisa Haapola/Project Manager / HRG Nordic, Events & Meetings Management
 • Henri ei pelkästään ole loistava taikuri, vaan erittäin hyvän tilannetajun omaava humoristinen esiintyjä. Suosittelen erityisesti lähitaikuuden saralla mm. yritystapahtumiin. Tällaisia Suomi tarvitsee!
  Tim Haupt/Service Manager / CGI Suomi Oyj

  Tehdään tapahtumastasi unohtumaton!

  *Vaaditut kentät

  WordPress Lightbox